پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟ اظهار نظر یک پزشک درباره واکسن HPV کار را به دفتر رهبری کشاند پلیس جوان به علت تیراندازی به شرور مست محاکمه شد| بیکاری، حکم زندان و پرداخت دیه تاوان انجام وظیفه! اعضای بدن جوان بیست‌‌ودوساله نیشابوری اهدا شد جوان بدبخت مشهدی به پلیس پناه برد| یک زن خائن و دیگری دیوانه کتک زن! آتش‌سوزی‌‌های سریالی خانه‌ها در یک روستای دورافتاده | اهالی می‌گویند کار اجنه است! اخاذی مرد شیطان صفت از همسر سابقش | شگرد او انتشار تصاویر خصوصی بود! اعترافات تکان‌دهنده زورگیران بی‌رحم درباره قتل جوان بی‌گناه | مقتول ۲ فرزند خردسال داشت آتش‌سوزی مغازه تعویض‌روغنی در خیابان رسالت مشهد با یک مصدوم (۱۳ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بیماران دیابتی سلامت عروق را جدی بگیرند | زخم پای دیابتی، شایع‌ترین عارضه عروقی

  • کد خبر: ۱۹۴۵۰۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
بیماران دیابتی سلامت عروق را جدی بگیرند | زخم پای دیابتی، شایع‌ترین عارضه عروقی
یک فوق تخصص جراحی عروق معتقد است رسیدگی دائم به عروق و پایش مکرر قند خون افراد دیابتی، کمک موثری در جلوگیری از تشدید بیماری‌های قلبی و عروقی محسوب می‌شود.

دکتر محمدمهدی کامیار در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به رابطه بیماری دیابت و مشکلات عروقی عنوان کرد: افراد دیابتی به علت اختلال در سوخت و ساز بدن، روند بیماری‌زایی بیشتری نسبت به سایر افراد دارند و یکی از مهم‌ترین بیماری‌هایی که این افراد درگیر آن می‌شوند، آترواسکلروزیس یا تصلب شرایین است.

وی ادامه داد: هنگامی که رسوب چربی در جداره رگ‌ها آغاز می‌شود، تنگی عروق آغاز می‌شود تا سرانجام به انسداد رگ‌ها بینجامد. دیابت در این بین، نقش تشدیدکننده این گرفتگی رگ را برعهده دارد.

دکتر کامیار خاطرنشان کرد: آترواسکلروزیس پاها، رگ‌های خون رسان به قلب، کلیه و چشم‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در مورد پا، گرفتگی عروق می‌تواند سبب زخم پا شده و تا سیاه شدن آن پیش رود که در این حالت بیمار اصطلاحاً دچار «گانگرن» یا اختلالات پای دیابتی می‌شود.

بیماران دیابتی سلامت عروق را جدی بگیرند | زخم پای دیابتی شایع‌ترین عارضه عروقی

فوق تخصص جراحی عروق تاکید کرد: مهم‌ترین مسئله برای هر فرد دیابتی، کنترل دائم قند خون است. از موارد تشدید گرفتگی رگ می‌توان به استعمال سیگار، رژیم‌های غذایی پرچرب و استفاده زیاد از نمک و سابقه فشار خون اشاره کرد که این‌ها قطعاً برای بیمار دیابتی مشکلات بزرگی به وجود می‌آورد.

کامیار اذعان کرد: برای رفع مشکل گرفتگی عروق در درازمدت، ورزش همراه با رژیم غذایی سبزیجات و میوه موثر است. در کوتاه مدت، فرد دیابتی ضمن کنترل قند خون، باید تحت نظر پزشک غدد باشد تا از پیشروی دیابت به سایر نقاط بدن و اندام‌های مستعد آسیب از دیابت جلوگیری به عمل آید.

این جراح و فوق‌تخصص عروق در پایان تصریح کرد: اگر بیمار دیابتی نتواند درگیری‌های عروقی خود را درمان یا از بروز بیشتر جلوگیری کند، قطع پا کمترین عارضه و مرگ و میر براساس گرفتگی قلب و عروق، بالاترین حد آسیب عروقی ناشی از دیابت است که در انتظارش خواهد بود؛ بنابراین رعایت قند خون، ورزش و تغذیه سالم و معاینات کامل و دوره ای برای تمامی مبتلایان به دیابت لازم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->